Special

Kundanpassade julklappsgåvor & logistiklösningar

Det kan vara svårt att hitta en företagsgåva som passar alla medarbetare och kunder. Den skall passa många olika människor - oavsett kön, position eller typ av relation. I denna situation är en presentbutik det optimala valet, där mottagaren själv kan välja från ett antal olika produkter. Här väljer ni att även identifiera vad för en gåva som passar honom/henne bäst.

Vi sätter upp butiken med ditt företags färger och logotyp och samarbetar med dig för att sätta samman de produkter du vill erbjuda kollegor, medarbetare och kunder. Har du mer än 100 personer som skall kunna välja sin egen gåva som vi present så har vi en kostnadsfri företagsanpassad lösning som ser ut som er egen.

Enkelt för dig - Vi designar och levererar ut direkt till mottagaren och den

personen får exakt den gåvan de önskar sig! Ni betalar för gåvan + frakt.

Kontakta oss för ett förslag om hur er gåvokortslösning skulle kunna se ut!

Specialproduktion

Vi arbetar ständigt med specialproduktion. Tack vare det har vi skapat ett pålitligt kontaktnät av pålitliga leverantörer. Processen består av olika steg där vi i nära samarbete finslipar det hela för det perfekta slutresultatet.

 

1. IDÉ

Att ta fram en produkt börjar alltid med en idé. För att skapa något som både ni och vi är nöjda behöver vi lära oss mer om er och vad produkten har för syfte. Vilken typ av produkt, hur den ska användas, om det ska vara någon speciell märkning eller förpackning samt vilken tidsram vi arbetar med. Ibland vet man inte vilken produkt som passar sig bäst för ändamålet, disskutera gärna detta med oss så kan vi ta fram förslag skräddarsydda för just ditt ändamål.

2. DETALJER, DETALJER

Efter att vi har kommit fram till hur kunden vill att produkten skall se ut samt att alla detaljer som färger, storlekar, kvalitet och förpackning är avklarade så gör vi ett designförslag för att säkerställa att kommunikationen varit korrekt. Vi skickar ett digitalt korrektur till er som ni får godkänna.

3. PROV FÖR GODKÄNNANDE

Efter att den digitala skissen har blivit godkänd, offerten accepterats och order lagts så startar produktionen av provet. Normal tillverkningstid för ett prov är mellan 5-10 dagar beroende på  vad det är för produkt. Ett digitalt eller fysiskt prov skickas beroende på tidsram och kvantitet. Då allt är godkänt sätts produktionen igång.

Promotion Group AB - Solbräckegatan 23 - 442 45 Kungälv - Tel+46 (0)707-52 26 82 - info(at)promotiongroup.se Copyright © All Rights Reserved